Zwanger / Mama & fit

Zwanger & Fit en Mama & Fit

Zwanger & Fit is een actieve en informatieve zwangerschapscursus waar zwangeren op een gezellige en verantwoorde manier kunnen sporten onder begeleiding van een bekkenoefentherapeut. Daarnaast ontvang je in de drie informatieavonden informatie over zwangerschapsgerelateerde onderwerpen. Er kan vanaf 12 weken zwangerschap worden deelgenomen aan de lessen. Je kunt iedere week instromen en er kan tot 40 weken worden door gesport.

Mama & Fit is voor mama’s die na hun bevalling op een verantwoorde manier weer willen starten met sporten. Je kunt starten met de Mama & Fit 6-8 weken na de bevalling na de check bij de verloskundige of gynaecoloog.

Momenteel is de zwanger & fit en mama & fit les gecombineerd. Tijdens de les is er extra aandacht voor de spieren rondom het bekken, de bekkenbodem en de core. We sluiten elke training af met adem-ontspanningstechnieken.

Tijdstip: dinsdag van 19.00-20.00 uur.
Locatie: Centrum voor beweging en therapie,
Jasonstraat 3, Eindhoven.
Kosten:
Zwanger & Fit:  € 170,00 voor 10 lessen* + 3 x een informatiebijeenkomst inclusief individuele intake.
Na 10 lessen kun je nog losse lessen bijkopen.
Losse lessen kosten € 12,-.
10 vervolglessen* kosten € 95,- (mogen eventueel ook gebruikt worden bij de mama & fit).

Mama & Fit: Als je niet hebt deelgenomen met de zwanger & fit maar wel met de mama & fit wilt deelnemen heb je ook een individuele intake en 10 lessenreeks* voor € 135,-. Je kunt ervoor kiezen om nog één of twee informatieavonden erbij te nemen, deze zijn € 12,- per stuk.

*De 10-lessenreeks zijn 12-lesweken geldig.
Een proefles is gratis.
De informatie-bijeenkomsten gaan over de volgende onderwerpen:
1. de bevalling en kraamtijd, 2. houding & beweging en 3. bekkenbodem.
Heb je behoefte aan één op één begeleiding of heb je lichamelijke klachten kijk onder het kopje zwangerschapsbegeleiding.

Voor meer informatie neem gerust contact op via het contactformulier of neem contact op via: sanne@praktijkbewustbewegen.nl of 0612884225